Valitse sivu

Go now! -yhteiskäyttöautot ovat saatavilla myös Tampereella ja Lahdessa heinäkuusta alkaen. Suomeen kehitetty kotimainen palvelu tulee yhteiskäyttöautoillaan täydentämään julkista liikennettä ja mahdollistamaan ekologisempaa liikkumista.

Go now! on minuuttiveloitteinen yhteiskäyttöautopalvelu, jonka kautta saa auton käyttöön ympäri vuorokauden ja suoraan lennosta. Käyttö on huoletonta, sillä ajaessa ei tarvitse huolehtia polttoaine, tai edes pysäköintikuluista, kaikkien autoilun kustannusten sisältyessä hintaan. Verkkosovellus näyttää lähistöllä olevat, vapaat, autot ja kaikki auton varaamisesta omaan käyttöön ja auton ovien avaamiseen hoituu verkon kautta. Auton voi ajon päätteeksi palauttaa haluamaansa paikkaan palvelualueen sisällä, mikä mahdollistaa yhdensuuntaiset matkat kaupungissa.

Uudet liikkumispalvelut, kuten yhteiskäyttöautot, ovat aina tervetulleita kaupunkeihin ja ne tukevat kaupunkia ilmastotavoitteiden saavuttamisessa. Kaupunkilaisille ne tarjoavat vaihtoehtoja arjen liikkumiseen ja kaupungissa vieraileville ne avaavat mahdollisuuden tutustua kaupunkiin laajemminkin, kertoo Tampereen kaupungin liikenneinsinööri Pekka Stenman.

Palvelussa on käytössä pelkästään ekotehokkaita, itselataavia, hybridejä joilla yli 50 % matkanteosta onnistuu sähköllä ilman tarvetta latauspisteille. Laajalti saatavissa olevat yhteiskäyttöautot mahdollistavat myös pidempien matkaketjujen suunnittelun, kun pitkillä matkoilla voi suosia julkisia kulkuneuvoja ja jatkaa matkaa määränpäässä yhteiskäyttöautolla.

Tampereella ja Lahdessa on jo vakiintunut käyttäjäkunta tunti- ja päiväpohjaiselle yhteiskäyttöautopalvelullemme 24Rentille. Olemme innoissamme siitä, että pystymme nyt monipuolistamaan palveluitamme uusiin kaupunkeihin entistä laajemmalla tarjoomalla. Go now! – palvelualueen laajentuminen on merkittävä rajapyykki myös omalle lupauksellemme tuoda palvelumme kaikkiin kaupunkeihin joissa yhteiskäyttöautoilulle halutaan luoda toimintaedellytykset, kertoo 24 Rental Network Oy:n toimitusjohtaja Matti Hänninen.

 

24 Rental Network Oy:

24 Rental Network Oy on liikkumispalveluiden ja -tietojärjestelmien kehittämiseen keskittyvä 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva yritys. Yritys toimii yhteistyössä kaupunkien, liikennelaitosten sekä asumis- ja liikkumispalveluita tuottavien yritysten kanssa. Yrityksen ensimmäinen yhteiskäyttöautopalvelu 24Rent on alan markkinajohtaja Suomessa tarjoten yli 300 yhteiskäytössä olevaa ajoneuvoa jo 30 paikkakunnalla. Minuuttiveloitteiset go now! -ja 24Go täydentävät palvelutarjontaa erityisesti kaupunkilaisten tarpeisiin suunnitelluilla palveluilla.

Lisätietoja:

24 Rental Network, Toimitusjohtaja Matti Hänninen, puh. 09 4245 1481

Palvelun kokeilu- ja kuvapyynnöt: viestinta@gonow.fi

Kotisivu: www.gonow.fi

Yritysinfo: Lataa tästä (koko 1Mb)