Valitse sivu

Aja Toyota Auris Hybrid –autolla veloituksetta 30 minuuttia

Pääkaupunkiseudun Toyota-liikkeet tarjoavat sinulle 30 minuuttia käyttöaikaa palveluumme ilmaiseksi! Tilaa etu itsellesi tältä sivulta, lataa sovellus ja rekisteröidy palveluumme, niin pääset pian kokemaan ajamisen hurmaa Aurisilla.

Go now! on uudenlainen yhteiskäyttöinen kaupunkiauto, jonka saat käyttöösi vuorokauden ympäri puhelintasi käyttäen. Auto varataan sovelluksella, ovet napsahtavat auki kun haluat lähteä matkaan ja avaimet odottavat sinua hansikaslokerossa.

Uudenlainen tapa liikkua kaupungissa

Oletko menossa Helsingin keskustasta Jumboon tai matkalla keskustan läpi? Nyt se onnistuu, sillä go now! autoilla ajat paikasta toiseen aina kun tarvitset autokyydin. Palvelualueeseen kuuluu Helsingin asukaspysäköintialue sekä tietyt paikat Vantaalla ja Espoossa.

Palvelun veloitus koeajon ylittävältä osalta on minuuttiperusteinen ja ajominuutti maksaa 0,47 € sisältäen kaikki maksut auton käytöstä polttoaineeseen. Sovellus ottaa huomioon yli 5 minuutin pysähdykset, jos haluat käydä esimerkiksi kaupassa, ja laskee veloituksen automaattisesti 0,10 €/min pysäköinnin ajaksi.

Huom! Etua on saatavilla vain rajoitettu määrä.

Tilaa Hybrid-koeajosi tästä!

 

Tilaamalla edun annat oikeuden suoramarkkinointiin ja luvan jakaa yhteystietosi kolmansille osapuolille.